O nas

Tempora mutatur et nos mutamur in ilis. – Časi se spreminjajo in mi z njimi.

KDO SMO

Odvetniška pisarna Križanec je ena izmed starejših odvetniških pisarn v Ljubljani. Svojim strankam nudimo pravno pomoč že preko 50 let. Odvetnike in druge pravne strokovnjake v naši pisarni odlikuje visoka profesionalnost, odličnost, dinamičnost in predvsem izkušnje, ki so danes nepogrešljivi element odvetniških pisarn. Še vedno postopamo po starih stopinjah, kjer so nam glavni cilji zadovoljstvo strank, moralnost in poštenost. Svoje stranke zastopamo po najvišjih mednarodnih standardih

Koga zastopamo

Zastopamo domače in tuje fizične kot tudi pravne osebe. Pri reševanju pravnih zadev sodelujemo z zunanjimi svetovalci – revizorji, davčni svetovalci in notarji.

Področja dela

V Odvetniški pisarni Križanec strankam nudimo pravno pomoč na področju gospodarskega, civilnega, upravnega in delovnega prava.

Naša vizija

Tudi v bodoče je naš cilj zastopati stranke na najvišji strokovni ravni ob upoštevanju visokih etičnih standardov. S svojim znanjem, izkušnjami in več kot 50-letno tradicijo želimo strankam zagotoviti oseben in profesionalen odnos, biti odzivni in visoko strokovni, predvsem pa slediti merilom, ki so nas popeljali do slovesa, kakršnega uživamo danes. Tradicijo pisarne, katere specialnost je v klasičnem civilnem in gospodarskem pravu, želimo nadaljevati še naprej. Z novimi mladimi kadri pa se bomo v prihodnosti specializirali tudi na drugih pravnih področjih.

Način dela

Vedno nas lahko pokličete na telefon (spodaj) ali nam pošljete e-mail (lahko tudi preko kontaktnega obrazca). Odgovorili vam bomo v roku 24 ur. Komunikacija lahko poteka v živo ali preko digitalnih medijev (ZOOM, MTeams, ipd). Ko nam boste na kratko predstavili primer – vam bomo v najkrajšem možnem času predlagali rešitev in okvirno ponudbo.

Ocena uporabnikov